Home
Welkom op de site van Ciko'66, de atletiekvereniging van Arnhem.  Atletiek voor jong en oud, voor toppers en recreanten, op de baan, op de weg en in de natuur. Met voor alle onderdelen van de atletiek gespecialiseerde trainers. De vereniging telt ruim 800 leden, waarvan de jongste zes jaar oud is en de oudste 76. De club telt verschillende categorieën en groepen speciaal afgestemd op de wensen en de prestaties van de atleten.

De verschillende groepen en categorieën bij Ciko'66 zijn ingedeeld volgens de standaard leeftijdindeling van de Atletiekunie. De jongste categorie atleten (van 6 tot 12 jaar) zijn de pupillen, gevolgd door de junioren (13-19 jaar), de senioren (20 jaar en ouder) en de masters (vanaf 35 jaar). Jonge atleten (tot 16 jaar) doen alle onderdelen, daarna kan worden gespecialiseerd in een onderdeel of in de meerkamp. De trainingen zijn daar speciaal op afgestemd.

Naast de loop-, werp- en springonderdelen op de baan van Valkenhuizen, zijn er verschillende loopgroepen met een voor ieder passend looptempo en Nordic Walking groepen. Tenslotte zijn er gespecialiseerde loop- en krachttrainingen.

Kortom, veel plezier binnen de vereniging.Ogenblik a.u.b. ...